Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У Дніпрі затримано підозрюваного у вбивстві поліцейських

Неділя, 25 вересня 2016, 18:44
У Дніпрі затримано підозрюваного у вбивстві поліцейських

Підозрюваного у вбивстві двох поліцейських в Дніпрі затримали.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

 
Всі фото з Facebook Авакова

"Покидька, який вбив поліцейських затримали. Поліцейська перед загибеллю вистрілила і попала. Підозрюваного оперують а одній з лікарень Дніпра", - написав він.

 
 

Директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко повідомив, що затриманий саме підозрюваний Олександр Пугачов.

"Підозрюваний Пугачов затриманий. Він застрелив поліцейського зі СВОГО пістолета і вже у загиблого Артема Кутушева забрав його табельний "Форт-17". Патрульна Ольга Макаренко відкрила вогонь і змогла поранити мерзотника", - написав він.

Разом з тим, президент Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих поліцейських у Дніпрі. 

Як відомо, вранці 25 вересня у Дніпрі зловмисник застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Згодом поранена патрульна померла під час операції.  У Кутушева залишилася 3-річна дочка, у Макаренко -  двоє дітей

Безпосереднім очевидцем події став водій автобуса Валерій Тимонін, який намагався блокувати машину Пугачова, коли той намагався виїхати з парковки. Однак Тимонін мусив поступитися зловмиснику, оскільки той відкрив вогонь по автобусу. 

Радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - екс-боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов, який перебуває у розшуку за кількома статтями - ч.3 ст.146 - "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини", ч.1 ст.255"Створення злочинної організації", ч.2 ст.153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом". 

Розшук Пугачова тривав більше року.

Поліція у Дніпрі оголосила план перехоплення та провела операцію із затримання підозрюваного, якого було затримано у лікарні, про що повідомив глава МВС Арсен Аваков. 

За фактом подій у Дніпрі відкрито три кримінальних провадження.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування