На Донбасі придушили аналогове мовлення українських каналів – розвідка

Неділя, 4 вересня 2016, 14:59

На окупованій території було придушено аналогове мовлення українських телеканалів "1+1" та "Новий канал".

Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ у Facebook.

"З 2 вересня ц.р. аналоговий сигнал українських телеканалів "1+1" та "Новий канал", які приймались в населених пунктах тимчасово окупованих територій сходу України на Маріупольському напрямку було придушено за допомогою спеціального обладнання, придбаного після особистого втручання радника президента Росії Владислава Суркова", - йдеться в повідомленні.

"Зазначене обладнання обслуговується виключно російськими фахівцями, а підбір російських телепередач "пост-мейнстрімівської журналістики" з "альтернативною інформацією" здійснюється офіцерами відділу дезінформації та контрпропаганди Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ) ЦТВ Південного ВО ЗС РФ", - стверджують у розвідці.

Там також заявили, що "російські військові пропагандисти Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ відмічають поступову зміну настроїв місцевого населення тимчасово окупованих територій сходу України та російських окупаційних військ щодо доцільності продовження війни проти України та реалізації кремлівського проекту "Новоросія" і домінуючу роль у таких змінах системної патріотичної діяльності українських телеканалів "ICTV", "5 канал", "1+1", "СТБ" та інших".

В рамках заходів протидії, поряд з тотальним блокуванням на тимчасово окупованих територіях сходу України 32 українських телевізійних каналів цифрового сегменту телебачення та заміною їх на 37 російських, нарощуються можливості противника по придушенню мовлення українських телеканалів в аналоговому сегменті, зазначили в розвідці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...