Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко: є версія, хто напав з ножем на бійця батальйону ОУН

Вівторок, 6 вересня 2016, 13:59

У слідства є версія, хто напав з ножем на бійця добровольчого парамілітарного батальйону ОУН Віталія Регора в Києві 5 вересня.

Про це повідомляє у вівторок член колегії МВС і депутат Верховної Ради Антон Геращенко у своєму Facebook.

"Завдяки сміливому перехожому, який злякав вбивцю і викликав швидку, хлопця вдалося врятувати. Йому зробили ряд хірургічних операцій і він буде жити", – пише Геращенко.

За його словами, "на відео, знятим випадковим перехожим, Віталій припустив, що на нього в центрі Києва напали сепаратисти".

"У слідства є версія, хто міг скоїти цю розправу над молодою людиною в центрі Києва", – зазначає Геращенко.

"Справа в тому, що сам Віталій Регор є підозрюваним у справі про хуліганство за статтею 296 частини 4 Кримінального Кодексу. 8 березня цього року, він завдав ножем, колото-різані рани плеча, громадянину ісламської республіки Іран, по відношенню до якого у нього раптово виникли неприязні стосунки", – зазначає депутат.

5-го вересня Регор прибув до суду, де в 11 00 почалося судове засідання у його справі, за звинуваченням у нанесенні поранень громадянину Ірану.

У перерві між судовими засіданнями на Віталія, який прямував до підземного переходу, напав невідомий з ножем.

"Пропоную, кожному, хто прочитав мій пост стати на місце слідчого і висунути свою версію про те, з чим пов'язаний напад на Віталія Регора і визначити коло підозрюваних осіб", – пише Геращенко.

Він висловив упевненість, що "поліцейські зроблять свою справу швидко і професійно".

В той же час колеги Регора заявили, що напередодні він "отримував багато погроз з боку сепаратистів за свої дії 9 травня 2016- го року, коли зривав сепарські стрічки зі столичних ватників".

Вони також оголосили, що шукають очевидців події і навіть обіцяють "матеріальну винагороду" за конкретну інформацію про нападника.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...