Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко представив нового керівника Одеської ОДА

Четвер, 12 січня 2017, 12:03
Порошенко представив нового керівника Одеської ОДА

Президент Петро Порошенко представив в Одесі нового керівника Одеської обласної держадміністрації Максима Степанова.

Голова держави підписав указ про призначення Степанова просто на зустрічі з керівниками органів влади різних рівнів в Одесі.

Він висловив сподівання, що найгірше для Одеської області та країни вже позаду, а 2017-й має стати роком економічного зростання та наведення ладу.

"Впевнений, що на сьогодні моє рішення про призначення людини, яка перемогла на конкурсі в якості очільника обласної державної адміністрації, Максима Степанова – це є правильне рішення", – заявив Порошенко.

"Людина, яка має дві вищі освіти, яка не нова на Одещині – має досвід роботи в якості першого заступника голови обласної державної адміністрації, людина, яка налаштована тут працювати, а не їздити по закордонах, налаштована брати на себе чіткі зобов’язання і їх виконувати", – сказав він.

Президент подякував Степанову за роботу на посаді керівника поліграфкомбінату "Україна" в дуже непростих умовах, коли треба було запускати документи нового зразка – біометричні закордонні паспорти та внутрішні пластикові посвідчення особи тощо.  

"Він не лише господарник з великої літери, але й громадський діяч, людина, яка має досвід державного керівництва", – сказав Порошенко про Степанова.  

 

На чолі зі Степановим Одеський регіон зможе продемонструвати "дуже добрий результат", переконаний глава держави.  

Порошенко попросив надати підтримку Степанову, який має від президента "конкретні завдання" – зокрема ті, з якими не впорався попередній керівник області Міхеіл Саакашвілі.

Серед них Порошенко згадав проблему будівництва доріг, роботи Центру надання адміністративних послуг, створення робочих місць і нарощування вітчизняного виробництва.

Він також відзначив, що різко зріс рівень злочинності в Одеській області – тож керівництво поліції області отримає доручення навести лад у цій сфері.

Як відомо, 7 листопада 2016 року Міхеіл Саакашвілі подав у відставку з посади голови Одеської обласної державної адміністрації – і його заяву задовольнили.

20 грудня конкурсна комісія з питань вищого корпусу держслужби обрала головою Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова, який був директором держпідприємства "Поліграфічний комбінат "Україна".

21 грудня Кабінет міністрів схвалив таке призначення.

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...