АТО: 78 обстрілів, важка артилерія працювала на Луганському напрямку

П'ятниця, 13 січня 2017, 07:09

Протягом доби терористи здійснили 78 обстрілів позицій ЗСУ на всіх напрямках, зокрема, на Луганському бойовики гатили з артилерії калібру 152 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війська з мінометів вели вогонь у бік позицій ЗСУ в районі Водяного та Широкиного. Також Павлопіль, Гнутове, Красногорівку, Мар’їнку, Водяне та Широкине обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї. БМП вела вогонь по Талаківці. Крім того по Талаківці та Широкиному вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку  зі 152 міліметрової артилерії бойовики стріляли по Калиново-Папасній та Новозванівці. Зі 120 та 82-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Золотому, Сентянівці, Новозванівці та Кримському. Також по Новозванівці та Новоолександрівці стріляли з гранатометів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку зі 120 та 82-міліметрових мінометів обстріляно Луганське, Троїцьке та Зайцеве. З гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали позиції сил АТО в районі Кам’янки, Луганського, Зайцевого, Авдіївки та Троїцького. По Луганському вогонь вела БМП противника.

Як повідомлялося, протягом доби троє українських військових поранено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News