Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чубаров: Ватажки ОРДЛО для Кремля - відпрацьований матеріал

Середа, 18 січня 2017, 08:22

Ватажки ОРДЛО Ігор Плотницький і Олександр Захарченко прибули до Криму, "щоб отримати чергові інструкції з Кремля".

Про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Рефат Чубаров, передає Крим.Реалії.

"Це не перший візит бандитів, своїх підшефних Москви у Крим. Хтось із терористів сказав, що близько двох тисяч кримчан воювали на території "ЛНР" і "ДНР", але ми ж пам'ятаємо, що перші групи бандитів на території Криму формувалися під керівництвом Гіркіна-Стрєлкова, одного з тих, хто організував напад і захоплення державних будівель в Криму в лютому 2014 року ", - нагадав Чубаров.

Він зазначив, що приїзд ватажків угруповань відбувся на запрошення "Російської громади Криму", але не підконтрольної Кремлю влади півострова і не керівництва Росії.

Таким чином, офіційні російські органи намагаються дистанціюватися від представників угруповань ОДЛО, вважає Чубаров.

"Обидва терористичних лідера - відпрацьований для Росії матеріал, з ними не можна вже вітатися на території самої Росії, при цьому вони можуть бути корисними в якості виконавців жахливої витівки Кремля", - сказав він.

"Цих терористів запрошує до себе не кримська окупаційна влада, оскільки це теж може забруднити Москву, а запрошує "Російська громада Криму ", яка виступила провідником так званої "російської весни" в Криму", - додав голова Меджлісу кримських татар.

Напередодні російські ЗМІ повідомили про візит ватажків ОРДЛО в Крим. Передбачається, що візит Плотницького і Захарченко приурочений до святкування 363-х роковин Переяславської Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування