Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через негоду без електрики 71 містечко, на Одещині у заторах близько 60 авто

Субота, 7 січня 2017, 09:02

Внаслідок снігу, хуртовини та поривів вітру в період з 6 до 7 січня сталося знеструмлення 71 населеного пункту у 7 областях.

Про це станом на 7 ранку 7 січня повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, в Одеській обл. знеструмлено 35 населених пунктів, у Львівській – 14, у Херсонській – 10 , у Миколаївській – 7, у Кіровоградській  та Київській – 2, у Черкаській – один.  До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго.

Окрім того внаслідок погіршення погодних умов 6 січня на ділянці автодороги М–15 Одеса - Рені в Ізмаїльському районі, та ділянках доріг місцевого значення Кілійського та Роздільнянського районів Одеської області зафіксовано ускладнення руху транспорту та утворення автомобільних заторів до яких потрапило близько 60 транспортних засобів.

За даними ДержНС, у Херсонській області  за добу рятувальники вилучили зі снігових заметів 21 транспортний засіб, в яких перебував 49 осіб, найчастіше допомогу надавали на трасі між н.п. Херсон і Миколаїв.  Останній випадок було зафіксовано 7 січня о 05:35.

На території Івано-Франківської області cтаном на 8:00 7 січня у напрямку Закарпатської області (Вишківський та Яблуницький перевали) забезпечено проїзд транспортних засобів, за інформацією Укравтодору, дороги у проїжджому стані.

Як відомо, 6 січня у зв’язку з погіршенням погодних умов введено обмеження на рух автотранспортних засобів на низці автодоріг, зокрема в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Кіровоградській та у Черкаській областях.

В усіх областях України у зв’язку з похолоданням працюють пункти обігріву. Їхні адреси оприлюднено на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зорієнтуватися у кожній області можна за адресами на порталі: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська області, Київщина й Київ, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька і Чернігівська області.

У Київській області, наприклад, станом на 6 січня працює 71 пункт обігріву, у Києві - 30 пунктів обігріву, 11 із яких цілодобово.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування