СБУ викрила в Одесі розповсюджувачів антиукраїнських газет

П'ятниця, 24 лютого 2017, 11:35

СБУ викрила в Одесі групу провокаторів, які готували низку пропагандистських акцій під час вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомила прес-служба Служби безпеки України.

"Для дестабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні зловмисники планували поширити провокаційну друковану продукцію, спрямовану на маніпулювання громадською думкою та дискредитацію вищого керівництва держави", - зазначається у повідомленні.

Співробітники СБУ вилучили дві з половиною тонни фейкових газет схожих на офіційне видання однієї з політичних партій, представлених у парламенті.

"Фальшивка містила вихідні дані та тираж, що відповідають справжньому друкованому виданню. Як встановили оперативники спецслужби, вантаж був доставлений до Одеси з Києва", - повідомили у відомстві.

Фото прес-служби СБУ
Фото прес-служби СБУ

Згідно з інформацією, головні виконавці акції - громадянка України, мешканка столиці, та громадянин Росії,мешканець Одеси - мали отримати за свою роботу 18 тисяч гривень.

"Вони вже встигли підібрати 30 розповсюджувачів фейкового видання та орендували приміщення для зберігання газет", - зазначили в СБУ.

Правоохоронці встановлюють всіх причетних до акції антиукраїнської пропаганди.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...