Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Артеменко повідомив про деталі зустрічі з екс-радником Трампа

П'ятниця, 24 лютого 2017, 13:58

Депутат Андрій Артеменко розповів про деталі своєї зустрічі з колишнім радником президента США Майклом Флінном, коли презентував йому свій "план нормалізації відносин" між Україною і Росією для скасування санкцій.

Про це Артеменко повдіомив після допиту у ГПУ у пятницю.

"Я давав всі покази в якості свідка, роз'яснив, де відбулася ця зустріч – це було в готелі на Манхетені в Нью Йорку – які ініціативи ми обговорювали", - сказав він.

Він підтвердив, що зустріч відбувалася саме з тими людьми, про кого йшлося у статті. Він наполягає, що не передавав їм жодних документів. "Чи робили вони якісь нотатки, мені невідомо", - додав він.

Артеменко наполягає, що його ініціативи мирні. Він називає їх "альтернативою Мінську і новою площадкою для перемовин з країнами-підписантами Будапештського  меморандуму, наприклад в Женеві".

Детальнішу інформацію про свій план він пообіцяв надати на прес-конференції.

Крім того, він зазначив, що йому стало відомо про можливу заборону на виїзд закордон. Однак він зазначив, що поки не отримував відповіді на його запит щодо цього питання.

Артеменко також підтвердив, що має намір "поїхати закордон на презентацію плану" разом з друзями і його помічниками.

Раніше в американській пресі з'явилося повідомлення, що народний депутат з фракції Радикальної партії Ляшка Андрій Артеменко передав колишньому раднику президента Дональда Трампа Майклу Флінну "план нормалізації відносин" між Україною і Росією для скасування санкцій. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування