Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Озброєний "блокадник" Парасюк виламував двері у готелі і погрожував

Субота, 25 лютого 2017, 17:12

У Бахмуті нардеп Володимир Парасюк, маючи при собі нагородний пістолет "Форт-17" та мисливський промисловий нарізний карабін, намагався виламати двері до  номера Андрія Дзіндзі та погрожував.

Як повідомили в облуправлінні Нацполіції, повідомлення про інцидент надійшло ввечері 24 лютого від самого Дзіндзі.

"24 лютого близько 23:50 до колл-центру "102" від журналіста інформаційного агентства надійшло повідомлення про те, що у готелі Бахмуту народний депутат України намагається виламати двері у його номер та погрожує. При цьому, у порушення норм закону, він перебуває у приміщенні з автоматом на ремені без спеціального чохла", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що словесний конфлікт розпочався, коли заявник зробив нардепу зауваження про неприпустимість порушення правил зберігання та носіння вогнепальної зброї.

"З приїздом поліції сварка закінчилася, факт був зареєстрований в журналі ЄРДР. Поліцейські виявили у депутата Верховної Ради, який є власником зареєстрованої вогнепальної зброї, нагородний пістолет "Форт-17" та мисливський промисловий нарізний карабін. Мисливська зброя перебувала у відкритому стані, на ремені, що є порушенням закону та тягне за собою відповідальність", - повідомили в НП.

 

За фактом порушення правил поводження із зареєстрованою зброєю проводиться перевірка, правила регулюються наказом МВС №622. 

"Порушення будь-якого з пунктів наказу МВС карається згідно зі ст. 191 "Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів" КУ про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від 7 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням зброї і бойових припасів або без такого", - зазначили у поліції. 

На своїй сторінці у Facebook Дзіндзя повідомив, що до нього у номер в готелі "Атлантик" намагається потрапити озброєний Парасюк. "...Ломиться Парасюк з натовпом загрожує, виламати двері", - заявив він.

"Приїхала поліція, ... при поліції продовжував кидатися, спрямовував на мене зброю ... Заблокував мій автомобіль, поліція просить прибрати, а він відмовляється, каже, що машина поламана", - також повідомив Дзіндзя.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування