Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Меркель поговорить із Трампом про Мінські угоди – джерело

Понеділок, 13 березня 2017, 15:19

Конфлікт в Україні стане однією з найважливіших тем в ході переговорів канцлера ФРН Ангели Меркель з президентом США Дональдом Трампом 14 березня.

Про це напередодні від'їзду Меркель до Вашингтона у понеділок повідомляє "Укрінформ", посилаючись на джерело в німецькому уряді. 

"Канцлер обговорить з Трампом, з новою адміністрацією питання виконання Мінських угод", – сказав співрозмовник агентства.

Високопоставлений співробітник відомства канцлера відзначив, що співпраця ЄС, а також Німеччини і Франції, як учасників "нормандського формату", із США з цієї проблеми завжди була щільною, і висловив переконаність, що такою вона й залишиться.

Джерело зазначило, що вже зараз зрозуміло, що в зовнішній політиці США, щодо України, дотримуватиметься спадкоємність.

Співрозмовник нагадав, що деякі співробітники нової адміністрації вже висловилися в тому дусі, що санкції не слід знімати, поки не буде деокуповано Крим.

Меркель і Трамп, за його словами, обговорять широке коло міжнародних питань, включаючи ситуацію на Близькому Сході, в Афганістані, Африці, а також відносини у рамках НАТО в контексті агресії Росії проти України.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: