Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ар'єв вважає, що Тимошенко співпрацює з Коломойським. Зустріч була

Середа, 15 березня 2017, 13:47

Депутат від БПП Володимир Ар'єв заявляє, що депутат від Батьківщини Олександр Абдулін літав у Женеву, начебто, для зустрічі з Ігорем Коломойським.

Про це Ар'єв написав на своїй сторінці Facebook

"Паззл склався. Олігархи, принаймні двоє, здається визначили свого майбутнього кандидата в президенти. Точніше, кандидатку. Інформація про координацію команди Тимошенко з групою Фірташа-Льовочкіна та наданням їхніх медіа-майданчиків (як вже було з Інтером) для розкрутки ЮВТ доповнилася новими даними і новим олігархом, з яким у неї раніше була війна", - зазначив він.

"13 березня о 10:15 в Женеву вилетів літак рейс номер 485 з Олександром Абдуліним на борту. Абдулін відповідає за медіа-кампанію Тимошенко. І можна було би сумніватися що там, у Женеві, він провів зустріч з Коломойським, якби він не повернувся наступного дня чартером MPRVT Женева-Рівне разом з партнером Коломойського Ігорем Палицею", - вважає депутат.

"Судячи по вельми компліментарному ефіру ТСН в неділю під назвою "Інтимні зони" з Тимошенко, то була лише проба пера і далі медіа Коломойського швидше за все стануть цілком лояльні до ЮВТ", - додав він.

"Можливо, я помиляюсь, але вся інформація свідчить про новий договорняк. Олігархи хочуть відіграти ситуацію назад, оскільки за три роки вони поволі втрачали свій вплив і можливості заробляти на державі. А от що конкретно їм тепер обіцяно можна лише здогадуватись, аналізуючи втрачене обома угрупованнями", - зазначив він.

Водночас в оточенні дніпропетровського олігарха "Українській правді" заявили, що "Абдулін приїжджав до Женеви у своїх справах, а ввечері він зустрівся з Ігорем Палицею, де вони обговорювали взаємодію на місцях".

За словами співрозмовника, пізніше до Абдулліна і Палиці приєднався Коломойський.

"Вони проводили час разом, але нічого не планували. Це була зустріч старих знайомих", - зазначив співрозмовник.

"Українська правда" звернулася по коментар до Олександра Абдуліна та Сергія Льовочкіна.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування