У Пітері на акцію Навального зібралося до 4 тисяч людей, в Краснодарі - до тисячі

Неділя, 26 березня 2017, 16:15

У різних містах Росії в неділю проходять мітинги проти корупції, ініційовані Олексієм Навальним.

У Санкт-Петербурзі учасники акції проти корупції прийшли з Марсового поля на Двірцеву площу, повідомляє "Медуза" з посиланням на видання "Бумага".

За оцінкою видання, там зібралися три-чотири тисячі осіб.

"Бумага" повідомляє, що на площі почалися затримання; при цьому присутні взяли в кільце співробітників ОМОНу.

У Владивостоку, за повідомленнями очевидців, в акції взяли участь 1-2 тисячі осіб, затримано кілька десятків.

У Краснодарі поліція застосувала димові шашки проти учасників антикорупційного мітингу, затримано близько десяти чоловік.

Акція проходила в Чистяковському гаю, причому там же влаштували альтернативний захід з ініціативи мерії під назвою "100 причин жити". Всього в акції протесту, за оцінкою "Югополісу", взяли участь до тисячі чоловік.

У Калінінграді під час мітингу проти корупції співробітники поліції затримали близько 10 осіб, передає кореспондент "Нового Калінінграда.Ru".

На площі Перемоги зібралося понад 300 мітингувальників.

У Тамбові на мітингу проти корупції, який проходив на вулиці Бастіонній, затримали вісім осіб. Там адміністрація міста акції не погодила.

У Махачкалі, як повідомляють активісти, на мітинг вийшло близько 100 чоловік. Затримано оратора і дівчину з плакатом: "На злодієві кросівки горять", повідомляє "Відкрита Росія".

Як повідомлялося, наймасштабніша акція проходить у неділю в Москві. Раніше там затримали Навального і ще близько 130 осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування