Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман відкинув звинувачення Корчак: Це не політична атака

Середа, 29 березня 2017, 13:24

Прем'єр Володимир Гройсман заявляє, що жодної політики в  критиці у бік НАЗК немає.

Про це він заявив на засіданні уряду у відповідь на слова керівника НАЗК Наталі Корчак.

"Ніхто нікому не дасть завалити систему. Це питання не політичної атаки зараз. Це професійна непридатність. Все", - зазначив він.

"Намагаються нам нанести сюди політику, і все, що завгодно. А це професійна непридатність. Що з цим робити? Я вже сказав – зібратись і подати у відставку", - додав Гройсман.

Як відомо, перед цим у своєму виступі Корчак заявила про тиск на агенцію, похвалилася досягненнями і заявила, що вини агенції у тому, що не працює сайт агенції немає. 

"Закиди Народного фронту про те, що неможна подати декларації, слід продовжити строк... Все було б добре, якби не було політичної складової. У мене враження, що цей реєстр є замовленим, він не повинен функціонувати. Як і не повинно функціонувати НАЗК як орган, який має реальні результати", - заявила Корчак.

Вона назвала звинувачення на адресу агенції безпідставними. "Давайте не будемо кидатися на публіку іміджевими фразами. Саме завдяки НАЗК вірили Україні. Ми підняли імідж України на високий рівень", - сказала Корчак.

Сайт подачі електронних декларацій фактично не працює вже майже 5 днів. 

Представники чотирьох громадських організацій звернулися до уряду з проханням звільнення керівництва НАЗК через провал електронного декларування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...