Мін'юст почав розслідувати "хабарництво" 2 держвиконавців

П'ятниця, 3 березня 2017, 14:18

Міністерство юстиції відкрило дисциплінарні провадження щодо начальника та державного виконавця одного з районних відділів державної виконавчої служби Дніпра, яких викрили на хабарі.

Про це Українській правді повідомили в прес-службі Міністерства юстиції.

"Наказами №766-к та 767-к відкрито дисциплінарні провадження стосовно начальника Чечелівського відділу державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Суханова Ігоря Олеговича та державного виконавця цього відділу Графченка Романа Альфредовича", - зазначили у відомстві.

У прес-службі додали, що відносно посадовців розпочато службові розслідування, за результатами яких винні будуть притягнуті до відповідальності згідно з законом.

"Затриманий співробітниками військової прокуратури Дніпропетровської області державний виконавець Графченко Р. А. перебуває у ізоляторі тимчасового тримання ГУМВС України у Дніпропетровській області. Начальника Чечелівського відділу ДВС Суханова І. О. відсторонено від роботи", - сказали у відомстві.

Як відомо, 2 березня начальника та державного виконавця одного з районних відділів державної виконавчої служби Дніпра викрили на хабарництві на суму 910 тисяч гривень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування