Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС застерігає: кожне слово РФ у Гаазі судді приймуть до уваги

Четвер, 9 березня 2017, 10:59

Судді серйозно братимуть до уваги позицію Росії при розгляді позову України у Міжнародному суді ООН.

Про це зазначає 9 березня заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль у своєму Facebook.

"У завершальний день слухань у Гаазі говорить Росія. З отриманих матеріалів ми вже бачимо, як будуть критикувати наші вчорашні слова. Буде наведено багато аргументів проти рішення на користь України. І буде знову важко слухати маніпуляції щодо фактів і акробатичні вправи з нормами права", – зазначає Зеркаль.

"Але не треба легковажно ставитись до слів російських представників - кожне їх слово буде серйозно взяте до уваги суддями. І кожне їх слово спрямоване на ускладнення прийняття рішення Судом", – наголошує заступник міністра.

"Тому по завершенні слухань нас чекає інтенсивна робота над аналізом кожного слова, яке буде сказане сьогодні. І ваше уважне ставлення до слів РФ буде дуже помічним", – зазначила дипломат.

Читайте також: Опубліковано ТОП-5 брехні Росії на суді в Гаазі

Як повідомлялося, 9 березня українська сторона очікує від Росії посилення спроб маніпуляцій і фейків у викладенні своєї позиції у Міжнародному суді ООН.

Як відомо, 8 березня в Гаазі був день українських виступів: Київ відповідав на юридичні аргументи і часом відверті фейки, що пролунали від росіян напередодні.

Скорочену версію ключової промови української сторони - виступу представника України, професора Гарольда Хонджі Ко - можна прочитати тут.

Про позовні вимоги та претензії України до РФ в Суді ООН читайте тут.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування