Місія ОБСЄ називає слова Геращенко некоректними

Понеділок, 2 жовтня 2017, 16:31

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ називає некоректною інформацію представника України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко про "значне збільшення в місії спостерігачів із Росії та дружніх до неї країн".

Про це йдеться у відповіді СММ ОБСЄ на запит "Української правди".

"У СММ ОБСЄ працюють спостерігачі з 44 держав-учасниць ОБСЄ. Російська Федерація, як одна з таких держав, направила 35 спостерігачів (минулого року — 39). Більшість спостерігачів місії приїздить із країн-членів Європейського Союзу (339 спостерігачів). Крім того, у місії працюють 373 місцеві співробітники", – йдеться у відповіді СММ.

"СММ закликає всіх, хто коментує чи пише про місію, спочатку контактувати з СММ для того, щоб встановити факти та запобігти наданню некоректної інформації чи необґрунтованих заяв", – наголошують у місії.

Раніше перший заступник спікера Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко зазначала, що в складі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ протягом минулого року значно зросла кількість представників РФ і дружніх до неї країн.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...