Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Насіров розповів, що проходить курс радіоактивної терапії

Четвер, 23 листопада 2017, 12:58

Відсторонений від посади глава Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що переніс операцію і пройшов курс радіоактивної терапії при лікуванні онкологічного захворювання.

Про це він повідомив на прес-конференції в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"У мене дійсно були дуже великі проблеми з тиском. Лікарі думали, що це проблеми з серцем, але виявилося, що набагато гірше - це онкологія", - сказав Насіров.

"Я пройшов операцію, пройшов перший курс радіоактивної терапії. Сподіваюся, що все буде добре ", - додав він, попросивши надалі не повертатися до цього питання.

Також відсторонений глава ДФС заявив, що всі матеріали справи щодо нього є "макулатурою", оскільки не містять ніякої доказової бази.

"У Антикорупційного бюро немає і не може бути ніяких доказів, або навіть натяків на якусь провину. Для мене суд буде в першу чергу можливістю відверто для всього суспільства довести повну невинуватість і відновити справедливість", - сказав Насіров.

Раніше Насіров обурився, що детективи НАБУ відмовили йому в поїздці до США для проходження лікування раку щитовидної залози. Він заявив про необхідність післяопераційного лікування - хірургічне втручання Насіров нібито переніс у Києві. За його словами, Національний інститут діабету США готовий був лікувати його за рахунок американського бюджету.

Як відомо, Роман Насіров був затриманий 2 березня 2017 року

У понеділок 13 березня Апеляційний суд Києва прийняв рішення залишити під вартою відстороненого голову ДФС Романа Насірова.

В ніч на 8 березня Солом'янський райсуд Києва обрав відстороненому голові ДФС Роману Насірову запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб з альтернативою внесення застави в 100 млн. гривень.

16 березня дружина Насірова внесла за нього заставу.

За даними САП, Насіров у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Тим самим державі було завдано збитків на суму близько 2 млрд. грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування