Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Cуд залишив на посаді начальника Харківського університету Повітряних сил

П'ятниця, 24 листопада 2017, 22:07

Дзержинський райсуд Харкова не відсторонив від роботи начальника Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Кожедуба Андрія Алімпієва, якого арештували за підозрою у розтраті 2,4 млн грн.

Про це повідомив адвокат Алімпієва.

"Сьогодні, визначенням Дзержинського районного суду Харкова, клопотання прокурора про відсторонення від посади генерал-майора Алімпієва А.Н. залишено без розгляду. Підкреслюю, що мій підзахисний не був відсторонений від посад начальника ХНУВС ім. І.М. Кожедуба та начальника Харківського військового гарнізону в судовому порядку", - написав адвокат.

Крім того, сторона захисту подала скаргу на ухвалу слідчого судді Дзержинського райсуду Харкова від 20.11.2017 року про арешт Алімпієва. Адвокат зазначив, що скаргу зареєстрували і колегія суддів визначать автоматично.

Тоді, 20 листопада суд ухвалив рішення арештувати Алімпієва із заставою в 1,5 млн гривень. Сам начальник Харківського університету Повітряних сил не визнає свою вину.

17 листопада Військова прокуратура затримала начальника університету генерал-майора Алімпієва А. М. за підозрою у розтраті 2,4 млн грн.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування