Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Насіров розповів, що робив би в кріслі президента, зокрема щодо Путіна

П'ятниця, 14 грудня 2018, 12:53

Відновлений судом на посаді голови Державної фіскальної служби України, президент Федерації дзюдо Роман Насіров заявив, що, якби він став президентом України, то зміг би посадити за один стіл переговорів США, Великобританію, Росію і Україну.

Про це він сказав у програмі "Бацман" на телеканалі "112.Україна" в четвер.

За його словами, треба вирішити проблему з президентом Росії Володимиром Путіним і при цьому Україна повинна залишатися незалежною країною.

Він не виключив, що можливо у Путіна є якісь адекватні вимоги, але українці про них не поінформовані.

На репліку ведучої про те, що президент РФ хоче, щоб Україна не відбулася, як держава, Насіров підкреслив: "Ми цього до кінця не знаємо".

"Неможливо, щоб війна тривала, і те, що цей процес вже давно затягнувся.Не діють ні Мінські угоди, ні Будапештський меморандум. Я би зміг посадити за один стіл переговорів США, Великобританію, Путіна і Україну. Це можливо зробити", - вважає Насіров, при цьому не уточнив, як саме він це зробив би.

Він додав, що тему Будапештського меморандуму потрібно піднімати на світовому рівні кожен день і закликати країни-гаранти до виконання цього меморандуму.

"Якщо ж він не діє, нам потрібно повертатися і ставати ядерною державою", - впевнений політик.

При цьому, відповідаючи на питання, чи запросив би він Володимира Путіна на спаринг в дзюдо, президент Федерації дзюдо України сказав, що цей варіант також можливий.

"А з точки зору дзюдо ... Ми все таки в різних вагових категоріях, але я б цей варіант запропонував", - зазначив Насіров.

Він додав, що якщо би виграв, то запропонував би Путіну сісти за стіл переговорів.

Раніше Роман Насіров заявив, що планує йти в президенти України у 2019 році.

"Від президентських амбіцій я не відмовився і відмовлятися не буду, але це кроки, які вже будуть наступного року", - додав Насіров.

За словами фіскала, він уже 3 місяці не носить електронного браслета.

Після ухвали суду, про поновлення на посаді, Насірову необхідно отримати відповідне рішення кабміну, щоб повернутися до роботи.

У ДФС "Громадському" повідомили, що у відомство ще не надходило рішення суду щодо поновлення Насірова на посаді глави органу.

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова, та наказав виплатити йому компенсацію у 184 тисячі гривень.

Уряд планує оскаржувати це рішення.

Насірова звинувачують у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні. Кабінет міністрів звільнив його ще 31 січня 2018 року.

Читайте також: Камбек Насірова: хто сяде у крісло голови ДФС

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: