Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Родич соратника Ляшка називав Крим російським – ЦПК

Середа, 27 березня 2019, 14:52

Тесть керівника секретаріату депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка Олексія Кочарміна — Сергій Вовкодавець у своїй декларації вказав Крим як територію Росії.

Про це повідомляє проект Центру протидії корупції Pep.org.ua.

 

Активісти з'ясували, що в 2016 році Кочармін задекларував 2 квартири дружини Марини у Євпаторії на 67,5 та 138 квадратів. Але в декларації за 2017 рік меншої квартири вже не було, а в доходах було вказано 1,9 млн грн від продажу нерухомого майна.

Згідно з витягом з російського реєстру нерухомості квартиру на 67,5 квадрати Кочарміна продала такому собі Євгену Пойченку. Людина з таким ім’ям очолює Євпаторійський хлібокомбінат — філіал державного унітарного підприємства "Кримхліб".

За даними ЦПК, іншу квартиру, площею 138 кв. м, Кочарміна у 2016 році переписала на свого батька — Сергія Вовкодавця. Він займає посаду директора держпідприємства "Черкаське військове лісництво".

У декларації за 2016 рік Вовкодавець зазначив, що ця квартира розташована в Росії, роком пізніше вже написав, що - в Євпаторії (Україна).

 
 

Дізналися антикорупціонери дещо цікаве і про матір "радикала" Єлєну Кочарміну. Вона у вересні 2014 року зареєструвалася в окупованому Криму індивідуальним підприємцем як росіянка.

У 2018 році мати Олексія Кочарміна купила 11 соток в елітному селищі Козин під Києвом. У середньому за ділянку таких розмірів у цьому районі треба віддати 1,35 млн грн.

 

Олексій Кочармін від 2017 року є керівником секретаріату депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка у Верховній Раді України, у 2015-2016 роках - помічник-консультант Олега Ляшка. Кочармін навіть був кандидатом від фракції Радикальної партії в члени Центральної виборчої комісії.

Сам лідер радикалів називав Кочарміна своїм генпрокурором у разі обрання президентом.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: