Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ затримала громадянина Грузії, що листувався зі "спаленим агентом РФ"

Субота, 30 березня 2019, 16:19

Служба безпеки України затримала громадянина Грузії Вано Надірадзе, який перебував у розшуку та вів переписку з агентом російських спецслужб Миколою Дульським.

Про це 30 березня повідомили у прес-центрі СБУ. 

"Службою безпеки було встановлено місце переховування від правоохоронців громадянина Грузії, оголошеного в розшук органами Нацполіції України та який незаконно потрапив до України з території Молдови", - повідомили в СБУ.

Спецоперацію було проведено у суботу. 

"У затриманого "патріота України" Надірадзе на телефоні виявили переписку з неодноразово "спаленим" СБУ агентом російських спецслужб Дульським", - додали у Службі безпеки.

За даними СБУ, у листуванні Дульський "координує із затриманим діяльність та жваво обговорює можливий розвиток політичної ситуації в Україні". 

 
фото - прес-центр СБУ

Нагадаємо, 

  • Раніше в СБУ заявили про припинення діяльності "керованого з Росії екстремістського об'єднання", метою якого була ​​дестабілізація ситуації в Україні під час виборів.
  • За даними Служби безпеки, у діяльності обєднання фігурував "відомий агент російських спецслужб Микола Дульський". 
  • Також в СБУ заявляли, що запобігли зриву виборчого процесу керованим з Москви проектом "Білі балаклави", затримавши керівника цього проекту Євгена Моринця.  Дії для зриву виборів координувалися Миколою Дульським  - громадянином України, який переховується в Росії. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: