У київському метро п'яний пасажир вдарив поліцейського

Субота, 18 січня 2020, 18:10
У київському метро п'яний пасажир вдарив поліцейського
Фото поліції

У Києві на станції метро "Контрактова площа" затримали пасажира за напад на поліцейського.

Джерело: поліція Києва

Деталі: Як розповів начальник управління поліції в метрополітені Михайло Ніконов, подія сталася близько 23.00.

Правоохоронець зробив зауваження чоловікові з явними ознаками сп’яніння, проте у відповідь чоловік вдарив його в обличчя.

Пряма мова Ніконова: "Старший сержант поліції, який ніс службу по забезпеченню публічної безпеки і порядку, у вестибюлі станції метро виявив двох громадян з явними ознаками сп'яніння. Правоохоронець пояснив чоловікам, що користуватися послугами метрополітену у такому стані заборонено і запропонував скористатися іншим видом транспорту.

На зауваження поліцейського чоловіки почали агресивно поводитися, висловлюватися нецензурною лайкою, погрожувати, а потім один з них вдарив правоохоронця в обличчя. Поліцейський, застосувавши заходи фізичного впливу та спеціальні засоби, затримав зловмисника на місці та викликав слідчо-оперативну групу для документування події".

Деталі: 44-річного правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі управління поліції у метрополітені ГУНП у м. Києві уже повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: