У скейтпарку Миколаєва стріляли по неповнолітньому

Неділя, 6 грудня 2020, 21:25
У скейтпарку Миколаєва стріляли по неповнолітньому

У скейтпарку біля спорткомплексу "Надія" у Миколаєві 43-річний чоловік вчинив стрілянину по неповнолітньому із травматичної зброї.

Джерело: поліція Миколаївської області

Деталі: 6 грудня вдень до Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що біля спортивного комплексу "Надія" чоловік вчинив стрілянину по неповнолітньому. Зі слів чоловіка, конфлікт стався через намагання підлітка його побити.

Зазначається, що під час огляду неповнолітнього медпрацівники встановили, що проникаючих поранень на тілі хлопця немає.

У відділі поліції 43-річний чоловік добровільно видав правоохоронцям пістолет із набоями травматичної дії та надав дозвільні документи на його носіння і зберігання.

 

16-річний учасник конфлікту у присутності матері відмовився від подальшого розслідування події та заявив, що жодних претензій ні до кого не має.

 

Дослівно поліція: "Проте, незважаючи на домовленості сторін конфлікту, за вказаним фактом слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство", що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Адже такі хуліганські дії, вчинені з використанням зброї у публічному місці, не є справою особистого обвинувачення та були небезпечні для оточуючих".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: