Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через сніг обмежено рух на дорогах у чотирьох областях України

Понеділок, 15 лютого 2021, 10:24
Через сніг обмежено рух на дорогах у чотирьох областях України

Через негоду обмежено рух вантажного транспорту на деяких дорогах у Волинській, Івано-Франківській, Одеській та Чернігівській областях.

Джерело: Укравтодор 

Дослівно: "Продовжуємо тримати руку на пульсі ситуації на державних автошляхах. Так, циклон не відступає, сніг падає у західних, Київській та Житомирській областях, на решті території без опадів.

За минулу добу приріст снігового покрову в областях, де спостерігався сніг, становить 1-5 см, У львівській області до 10 см. Температура повітря на заході -3-8°С, на решті території -9-17°С".

Деталі: Через негоду станом на понеділок діють обмеження для великовагових та великогабаритних транспортних засобів у Волинській області:

Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – / Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ на ділянці смт. Торчин – с.Шклинь.

Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі на ділянці с.Павлівка – смт.Локачі;

Обмеження руху для усіх видів транспорту - на а/д  Т-03-03 Луцьк – Радомишль – Демидівка – Дубно (в межах Волинської області).

В Івано-Франківській області обмежено рух вантажного автомобільного транспорту на автомобільних дорогах державного значення:

Р-24 Татарів – Камянець-Подільськ, км 117+800 – 177+890 (м.Коломия-с.Устечко);

Р-20 Снятин – Тязів, км 0+000 – 27+300 (м.Снятин – м.Городенка).

В Одеській області розпорядженням  міського голови рекомендовано заборонити в’їзд  до м. Одеси  вантажного та великовагового транспорту на час несприятливих погодних умов. 

У Чернігівській області обмежено рух вантажного транспорту на дорозі Н-28 Чернігів – Сеньківка (км 0+000 – км 75+865).

Про зняття обмеження буде повідомлено додатково.

Для отримання інформації про стан проїзду автошляхами та оперативного реагування на надзвичайні ситуації громадяни можуть скористатися цілодобовою гарячою лінією Укравтодору : (044) 287–11–40.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: