Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ затримала "комуніста", який зливав локації одеської ППО через російські ЗМІ

Понеділок, 28 листопада 2022, 12:18
СБУ затримала комуніста, який зливав локації одеської ППО через російські ЗМІ
Фото з СБУ

Служба безпеки України затримала в Одесі прихильника комунізму, який передавав ФСБ розвіддані про українську ППО через російських пропагандистів.

Джерело: пресслужба СБУ 

Деталі: За інформацією СБУ, ворожим поплічником виявився місцевий житель, якого ФСБ завербувала після повномасштабного вторгнення. Пропозицію про співпрацю він отримав через соцмережі, де неодноразово підтримував війну Росії проти України.

Реклама:

Одесит збирав інформацію про місця дислокації підрозділів ЗСУ у південному регіоні та Києві. Зокрема, він намагався виявити локації центрів управління та системи протиповітряної оборони українських військ. Отримані відомості чоловік передав через завербованого ФСБ представника прокремлівського інформагентства "Бел.ru", яке знаходиться у Бєлгородській області РФ.

 

СБУ затримала його на спробі передачі інформації. Під час обшуків правоохоронці вилучили мобільні телефони, з яких він контактував з російською спецслужбою. Також у його помешканні виявили заборонену в Україні комуністичну символіку і пропагандистські матеріали на підтримку комуністичної партії Росії.

 

Чоловіку повідомлено про підозру. Запобіжний захід – тримання під вартою.

ВІДЕО ДНЯ
 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування