Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РосЗМІ: загинув один з організаторів іловайської трагедії, російський командир Лисицький

Понеділок, 27 березня 2023, 11:19
РосЗМІ: загинув один з організаторів іловайської трагедії, російський командир Лисицький
Фото: The Insider

Один з організаторів іловайської трагедії у 2014 році, командир російських десантників Дмитро Лисицький загинув, за однією версією, наклавши на себе руки, за іншою, у результаті ліквідації Збройними силами.

Джерело: "The Insider", "Baza"

Деталі: Напередодні про смерть Лисицького, командира  1-го батальйону 247-го десантно-штурмового полку ЗС Росії, героя Росії повідомив блогер Єгор Гузенко, який служив під його керівництвом.

Реклама:

Згодом в українських ЗМІ з’явилась інформація про те, що Лисицького ліквідували Збройні сили.

Натомість російські ЗМІ стверджують, що Лисицький наклав на себе руки. Повідомляється, що його тіло з вогнепальним пораненням було виявлено приблизно о 10 ранку 26 березня в його квартирі в Ставрополі на вулиці Сєрова.

Товариші по службі стверджують, що останнім часом Лисицький був у пригніченому стані і говорив про самогубство, імовірно, "через скарги на його неправомірні дії щодо особового складу".

ВІДЕО ДНЯ

Загибель підполковника без зазначення причини підтвердив каналу голова Благодарненського міського округу Ставропольського краю Олександр Теньков.

Нагадаємо: Лисицький брав участь майже у всіх розпочатих Росією війнах, зокрема, в Абхазії, Дагестані, Чечні. Також Лисицький командував батальйонною тактичною групою 247-го полку, яка 2014 року атакувала в Іловайську підрозділи ЗСУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування