Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддя став учасником смертельної ДТП біля Дрогобича – джерело

Вівторок, 24 жовтня 2023, 18:29
Суддя став учасником смертельної ДТП біля Дрогобича – джерело
фото ДСНС

Суддя Стрийського міськрайонного суду Львівської області Назар Янів потрапив у ДТП, в результаті якого загинула водійка іншого автомобіля.

Джерело: співрозмовник УП в правоохоронних органах, 2 Спеціальний центр швидкого реагування ДСНС України, Lviv media, сайт "Варто-галицькі новини"

Деталі: 23 жовтня о 22:30 на автодорозі Дрогобич-Трускавець на Львівщині трапилася важка ДТП за участю двох легкових автомобілів.

Реклама:

У ДСНС повідомили, що до місця події було направлено рятувальне відділення 2 СЦШР. Після прибуття на місце виклику встановлено, що в результаті лобового зіткнення автомобілів марки Ford Fusion та Volkswagen Tiguan були затиснуті люди.

 
фото ДСНС

Рятувальники відключили акумуляторні батареї, за допомогою гідравлічного інструменту розтисли зжаті конструкції автівок та деблокували постраждалих, після чого передали їх до рук працівників екстреної медичної допомоги.

За даними Lviv media, за кермом автомобіля Volkswagen був 41-річний суддя Янів.

ВІДЕО ДНЯ

Те саме підтвердило й джерело "Української правди". За даними УП, суддю було шпиталізовано, як і пасажирку "Форда". 24-річна водійка ж Ford Fusion – загинула.

Видання "Варто-галицькі новини" повідомляє, що у цій автокатастрофі загинула відома тату-майстриня Анжела Писаренко, яка свого часу переїхала на Дрогобиччину зі сходу України.

За даними УП, розслідуванням вищевказаної ДТП займається Державне бюро розслідувань.

 
фото дснс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: