У Криму не буде "гулянь" на Новий рік, а частину РФ залишили без феєрверків через війну

Вівторок, 14 листопада 2023, 13:59
У Криму не буде гулянь на Новий рік, а частину РФ залишили без феєрверків через війну
Сергій Аксьонов, фото з його Telegram-каналу

Окупанти з метою безпеки не планують масових новорічних заходів в анексованому Криму, а в російських областях, прилеглих до кордонів України, заборонили використовувати піротехніку. 

Джерело: колаборант і маріонетковий "голова Криму" Сергій Аксьонов, губернатор Курської області Роман Старовойт, "РИА Новости"

Пряма мова Аксьонова: "У Республіці Крим проведення широких масових заходів на честь Нового року та Різдва не планується. Головний пріоритет – безпека. Але, звичайно, зробимо все необхідне, для того щоб створити кримчанам святковий настрій. В обмеженому форматі відбудуться новорічні свята для дітей; у населених пунктах, як завжди, будуть встановлені ялинки, прикрашені вулиці".

Реклама:

Деталі: У Криму російські окупанти зберігають жовтий рівень "терористичної небезпеки". Це актуально і для Курської області Російської Федерації. 

У Курській області РФ у зв'язку з необхідністю забезпечити безпеку тимчасово ввели заборону на використання піротехніки. Раніше таку заборону ввели в Бєлгородській області РФ.

Як повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт, на засіданні обласного оперштабу ухвалили рішення заборонити використання піротехнічних виробів із 15 листопада 2023 року до 25 січня 2024 року. 

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування