Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

20-річна киянка без водійських прав встряла в п'яне ДТП: двоє людей загинули

Четвер, 16 листопада 2023, 11:23
20-річна киянка без водійських прав встряла в п'яне ДТП: двоє людей загинули
фото поліції

У Києві затримали водійку та пасажира через ДТП із двома загиблими у Шевченківському районі.

Джерело: столична поліція, Київська міська прокуратура

Дослівно поліція: "Внаслідок зіткнення двох автомобілей пасажир та водій "Тойоти" загинули. Інша учасниця автопригоди з місця події зникла, але її швидко розшукали поліцейські. Відомо, що водійка  "Ауді" позбавлена права керування транспортними засобами. Розпочато три кримінальних провадження".

Реклама:
 

Деталі: Аварія за участю двох автівок сталась 14 листопада близько 20:00 години у Шевченківському районі районі столиці. Попередньо поліцейські встановили, що на вулиці Старокиївська відбулось зустрічне зіткнення легкових автомобілей "Ауді" і "Тойота".

Внаслідок події від отриманих травм 40-річний керманич та 39-річний пасажир автомобіля "Тойота" загинули. Водійка "Ауді" з місця дорожньо-транспортної пригоди втекла.

Для встановлення її місцезнаходження та затримання на території столиці були орієнтовані усі наряди поліції, її оперативно затримали.

ВІДЕО ДНЯ

Встановлено, що за деякий час до зіткнення знайомий жінки дозволив їй прокататися на авто знаючи, що вона перебувала напідпитку. Після ДТП чоловік та жінка втекли з місця події.

Як з’ясували поліцейські, у червні місяці 2023 року суд позбавив порушницю права керування транспортними засобами за порушення правил дорожнього руху, а саме – керування автівкою у стані алкогольного сп’яніння.

 
 

Фігуранткою виявилась 20-річна місцева мешканка. Слідчі затримали її. У жінки відібрали біологічний матеріал з метою встановлення можливого ступеню сп’яніння.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури 20-річній водійці повідомлено про підозру за фактом вчинення смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння та за фактом невиконання рішення суду щодо заборони керування транспортним засобом.

Крім того, повідомлено про підозру чоловіку, який допустив до керування автомобілем особу, що перебувала у стані алкогольного сп'яніння та не мала права керування транспортним засобом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: