Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗСУ підтвердили закріплення на лівому березі Херсонщини

П'ятниця, 17 листопада 2023, 09:19
ЗСУ підтвердили закріплення на лівому березі Херсонщини
ФОТО: ВР

Морська піхота підтвердила закріплення Сил оборони на кількох плацдармах на лівому березі річки Дніпро на Херсонському напрямку.

Джерело: Командування морської піхоти Військово морських сил Збройних сил України у соцмережах

Дослівно: "У результаті заздалегідь спланованих заходів щодо відсічі широкомасштабної збройної агресії РФ, Сили оборони України провели серію успішних дій на лівому березі річки Дніпро на Херсонському напрямку. 

Реклама:

Завдяки мужності та професійності українським морським піхотинцям, у взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони, вдалося закріпитися на декількох плацдармах". 

Деталі: ВМС повідомляють, що у ході боїв російські окупанти зазнали важких втрат у живій силі та техніці. 

Дослівно: "Зокрема, з початку проведення зазначених заходів ворог втратив: особового складу – 1216 вбитими та 2217 пораненими, 24 танки, 89 артилерійських систем та мінометів, 135 одиниць різноманітної автомобільної техніки, 48 одиниць бойових броньованих машин, у тому числі БТР та БМП, 9 РСЗВ, 14 плавзасобів, 15 одиниць спеціальної техніки, 4 командні пункти, 29 складів з боєприпасами, як польових, так і стаціонарних. 

ВІДЕО ДНЯ

Крім того, зведеним підрозділом РЕБ морської піхоти було нейтралізовано 135 FPV дронів та 5 БПЛА оперативно-тактичного рівня". 

Деталі: Українські морські піхотинці здійснюють вогневі ураження на лівобережжі Херсонщини та проводять дії з метою знищення ворога.

 
ВМС

Передісторія: 

  • 8 листопада аналітики повідомляли про перекидання українськими військовими бронетехніки на лівий берег Херсонщини.
  • 13 листопада вони повідомили, що українські війська трохи просунулися на лівому березі Дніпра Херсонщини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: