Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волонтер та стендап-комік Василь Байдак увійшов до списку лідерів УП 100

П'ятниця, 17 листопада 2023, 12:34
Волонтер та стендап-комік Василь Байдак увійшов до списку лідерів УП 100
Василь Байдак, фото The Ukrainians

Волонтер та стендап-комік Василь Байдак увійшов до рейтингу "Української правди" 100 українських лідерів, гумориста відзначили у категорії "Культура". 

Джерело: "Українська правда" 

Деталі: 32-річний Василь Байдак під час великої війни вміло показав, як творчість може бути корисною не тільки на сцені. Він виділився серед інших волонтерів саме своїми "креативними зборами". Сценарій та ідеї для зборів він розробляє разом з дружиною Єлизаветою Сазоновою. 

Реклама:

Перший збір у вигляді кліпу зі словами "Просто скинь донат" він закрив за три години. Тоді Байдак зібрав 500 тисяч гривень на портативний антидрон для військових. 

Під час повномасштабного вторгнення разом з іншими коміками Байдак навідувався зі стендап-виступами до військових. Також їздить виступати Європою, де збирає на потреби армії, а окрім цього систематично оголошує благодійні аукціони у своїх соцмережах. 

"Це єдина правильна схема – працювати і не задумуватись. І ця поїздка також була важлива, ми побачили реальність військових. Ми їздили три дні та виступили одинадцять разів. Були ближче до позицій – це ті місця, де ти постійно чуєш, як відбуваються бої і це важко, але важливо. Підтримка в такому форматі для військових важлива і для нас самих – ми бачили військових, які сміялися з наших жартів, які дякували", – поділився враженнями Байдак в інтервʼю УП. 

ВІДЕО ДНЯ

Він наголосив, що не всім військовим може подобатися той чи інший виступ. Але за його словами, частіше за все захисники трохи відволікаються, і, на його думку, це також дуже цінно. 

Хто ще увійшов до сотні лідерів за версією УП? Приходь на захід і дізнайся!

Генеральними партнерами заходу стали юридична компанія ADER HABERІНТЕРПАЙП і Всеукраїнське галузеве обʼєднання "Федерація роботодавців нафтогазової галузі".

Купити квиток та переглянути розклад події можна за посиланням.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: