Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція почала розслідувати напад на Михайла Ткача

Субота, 18 листопада 2023, 21:29
Поліція почала розслідувати напад на Михайла Ткача
Михайло Ткач, фото з його Facebook

Після публікації УП про напад на журналіста Михайла Ткача поліція Київщини розпочала кримінальне провадження за статтею про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

Джерело: поліція Київщини

Дослівно: "Під час моніторингу соціальних мереж поліцейськими була виявлена публікація одного з інтернет-видань щодо перешкоджання професійної діяльності журналіста під час конфлікту біля ресторанного закладу.

Реклама:

Зафіксована на відео подія сталась ввечері 17 листопада. Заяв та повідомлень про перешкоджання журналістській діяльності за цей час до поліції не надходило. Проте за фактом виявлення публікації про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів слідчими ГУНП в Київській області розпочато кримінальне провадження (ч. 2 ст. 171 ККУ)".

Деталі: Поліція також повідомила, що 18 листопада журналіст видання звернувся до медичного закладу за допомогою через тілесні ушкодження, отримані в результаті конфлікту біля ресторанного закладу.

Медики повідомили про вказаний факт поліцію, як передбачає процедура у подібних випадках.

ВІДЕО ДНЯ

"Розпочате досудове розслідування, у ході якого можлива додаткова кваліфікація", – додали в поліції.

Що передувало: Пізно ввечері 17 листопада на журналіста УП Михайла Ткача було здійснено напад під час зйомок біля ресторану "Тандир" у селищі Козин Київської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування