Піша мандрівка до Угорщини не вдалась: затримано чотирьох порушників кордону

Понеділок, 20 листопада 2023, 17:44
Піша мандрівка до Угорщини не вдалась: затримано чотирьох порушників кордону
фото ДПСУ

У Берегівському районі Закарпатської області прикордонники затримали двох місцевих жителів, які організували схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон, та їхніх "клієнтів".

Джерело: Держприкордонслужба

Деталі: Організатора правопорушення, його поплічника та чотирьох громадян України затримали за кілометр від держрубежу на околиці населеного пункту Холмовець.

Реклама:

Туди вони прибули з міста Мукачево, де кілька днів очікували на переправлення. Затримані виявилися жителями Закарпатської, Івано-Франківської та Херсонської областей.

Правоохоронці встановили, що всі вони вийшли на переправників через знайомих. За вказівками організатора, чоловіки прибули на Закарпаття, тут вичікували слушного моменту, а потім їх автотранспортом доставили у точку, звідки вони мали йти пішки в Угорщину.

Після затримання правоохоронці на місці події встановленим порядком вилучили автомобіль "Audi", яким правопорушників доставили до кордону, та мобільні телефони фігурантів кримінального провадження.

ВІДЕО ДНЯ

Організатора та провідника затримали. Обом уже оголошено підозру в незаконному переправленні осіб через державний кордон України.

Чоловіків, що намагалися незаконно дістатися Угорщини, буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Тривають слідчі дії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: