Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський заявив, що Росія хоче усунути його від влади до кінця року

Вівторок, 21 листопада 2023, 08:36
Зеленський заявив, що Росія хоче усунути його від влади до кінця року
Володимир Зеленський на Банковій, фото Офісу президента

Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія хоче усунути його з посади президента України до кінця 2023 року, для чого вигадала план дестабілізації під умовною назвою "Майдан-3".  

Джерело: Володимир Зеленський в інтерв'ю таблоїду "The Sun"

Пряма мова: "Остання інформація: вони дуже хочуть – є план "Майдан-3", щоб змінити президента (України) – можливо, не через убивство, а через зміну (влади – ред.). 

Реклама:

Вони будуть використовувати будь-які інструменти, які вони мають. Ідея полягає в тому, щоб до кінця цього року здійснити нову операцію, яка навіть має ім’я... Знаєте, ми можемо з цим жити".

Деталі: На запитання про те, скільки замахів на нього було, Зеленський відповів: "Я точно не знаю, справді. Не менше 5-6-ти".

За словами президента, перший випадок був цікавим, а потім "розвідка просто ділиться з тобою деталями, що ще одна група прибула в Україну, щоб зробити це (ліквідувати президента – ред.)".

ВІДЕО ДНЯ

Зеленський порівняв це з ковідом: "Спершу люди не знають, що робити з цим, виглядають наляканими, а потім… (звикають)".

Цьому передувало: 16 листопада Володимир Зеленський у розмові з групою журналістів заявив, що Москва прагне посіяти розкол в українському суспільстві, створити "хаос" всередині країни і усунути президента – за даними розвідки, цей план у Росії називають "Майдан 3".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: