Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грибник разом з грибами вирішив забрати додому частину снаряду і загинув від вибуху

Четвер, 23 листопада 2023, 07:49
Грибник разом з грибами вирішив забрати додому частину снаряду і загинув від вибуху
Фото поліції

Мешканець Оріхівського району Запорізької області загинув, коли під час збирання грибів у лісосмузі вирішив забрати додому і елемент снаряда реактивної системи залпового вогню − снаряд вибухнув у руках чоловіка.

Джерело: ГУ Нацполіції в Запорізькій області

Дослівно правоохоронці: ""Тихе полювання" закінчилося трагічно для 52-річного жителя Нестерянки, розташованої у "сірій" зоні. До торби з грибами він вирішив укинути касетний елемент снаряду РСЗВ, який знайшов у траві. Цілком очікувано він здетонував, спричинивши чоловікові тяжкі поранення, несумісні з життям".

Реклама:

Деталі: Свідком трагічної події став товариш загиблого, який і покликав на допомогу поліцію. 

 
Фото Поліції

Повідомляється, що в траві були розкидані касетні боєприпаси та інші ймовірні вибухонебезпечні "пастки", тому правоохоронці змогли дістатися до загиблого не одразу.

Спершу довелося викликати вибухотехніків. Після проведених робіт на потенційно небезпечній території труп вдалося евакуювати. 

ВІДЕО ДНЯ
 
Фото поліції 

Поліція закликає громадян уникати лісів, полів, парків, узбіч доріг, зруйнованих будинків і мостів на територіях, де велись або ведуться активні бойові дії. 

 
Фото поліції

У випадку виявлення підозрілих предметів, у жодному випадку не наближатися до них, не торкатися і не переміщати. Необхідно позначити небезпечне місце і негайно викликати поліцію чи ДСНС за номерами 102 або 101.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: