Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дисциплінарна комісія виключила Одарченка зі "Слуги народу" – Шуляк

Четвер, 23 листопада 2023, 23:42
Дисциплінарна комісія виключила Одарченка зі Слуги народу – Шуляк
АНДРІЙ ОДАРЧЕНКО, ФОТО: FACEBOOK

Голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк повідомила, що дисциплінарна комісія підтримала рішення про виключення з членів партії Андрія Одарченка.

Джерело: Шуляк у Facebook

Пряма мова: "23 листопада на засіданні дисциплінарної комісії ПП "Слуга Народу" всіма членами було одноголосно підтримане рішення щодо виключення з членів партії Андрія Одарченка".

Реклама:

Що передувало: За рішенням голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді членство депутата Андрія Одарченка, якого підозрюють у підкупі голови Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафи Найєма, було призупинене на час проведення розслідування НАБУ.

Передісторія:

  • 21 листопада САП та НАБУ повідомили про підозру нардепу від фракції "Слуги народу" Андрію Одарченку, який намагався підкупити голову Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафу Найєма. Нардеп хотів, щоб з фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділили кошти на ремонт будівель університету, в якому Одарченко обіймав посаду ректора (дію контракту якого призупинено).
  • За версією слідства підозрюваний надав топпосадовцю частину хабаря у розмірі 0,39 біткоїна, що було еквівалентно 10 тис доларів.
  • 22 листопада Вищий антикорупційний суд арештував Одарченка на два місяці.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: