Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Видання Bloomberg припускає, що дочка Путіна допомагає розширити вплив Росії на Африку

Середа, 29 листопада 2023, 23:43
Видання Bloomberg припускає, що дочка Путіна допомагає розширити вплив Росії на Африку
Катерина Тихонова. Фото - Ведомости

Видання Bloomberg пише, що Росія намагається побудувати тісні зв’язки з Африкою, пропонуючи цифрову експертизу в рамках стратегії, яку підтримує молодша дочка президента Володимира Путіна Катерина Тихонова.

Джерело: Bloomberg 

Деталі: Видання пише, що Росія конкурує зі США, Китаєм і ЄС за вплив на континенті. Країна-терористка посилює своє прагнення до зближення з Африкою, пропонуючи цифрову експертизу в рамках стратегії, яку підтримує молодша дочка президента Росії Володимира Путіна.

Реклама:

Посадовців із близько трьох десятків африканських країн запросили до Москви наступного місяця, щоб зустрітися з російськими ІТ-фахівцями та інвесторами, які пропонують цифрові послуги, спрямовані на покращення управління.

Проєкт підтримується центром "Іннопрактика", який пов’язаний з Національним фондом інтелектуального розвитку, де молодша донька Путіна Катерина Тихонова є генеральним директором.

Дослівно: "Путін розширює свою діяльність в Африці, оскільки Кремль прагне тісніших зв’язків із країнами Глобального Півдня, щоб протистояти впливу санкцій США та Європи через війну Росії в Україні.

ВІДЕО ДНЯ

Просуючи свій цифровий досвід – від кібербезпеки до державних послуг і електронного голосування – Росія може отримати перевагу в конкуренції з Китаєм, США та Європейським Союзом за вплив на континенті".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: