Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

П'яний викрав ВАЗ, не заплатив за бензин на АЗС і при втечі від патрульних протаранив авто поліції

Середа, 8 листопада 2023, 17:37
П'яний викрав ВАЗ, не заплатив за бензин на АЗС і при втечі від патрульних протаранив авто поліції
скриншот

У Білій Церкві патрульні затримали водія, який не розрахувався на АЗС, влаштував погоню на краденому автомобілі та скоїв наїзд на службовий автомобіль місцевих поліцейських.

Джерело: патрульна поліція Білої Церкви

Деталі: Повідомляється, що близько 5-ї години ранку на планшет поліцейських надійшло повідомлення про те, що у селищі Володарка керманич автомобіля ВАЗ не розрахувався за пальне і поїхав у напрямку Білої Церкви.

Реклама:

Переслідування розпочав екіпаж відділу реагування патрульної поліції, а на в'їзді у місто долучились і патрульні Білої Церкви.

На проспекті Незалежності водій ВАЗа, не впоравшись із керуванням, зіткнувся зі службовим автомобілем та продовжив втечу. Законні вимоги про зупинку чоловік ігнорував.

ВІДЕО ДНЯ

На вулиці Молодіжній патрульні зупинили правопорушника. З-під капота машини пішов дим. У зв'язку з деформацією кузова двері автомобіля були заблоковані. Оскільки існувала загроза життю, водія патрульні дістали його з автомобіля через розбите внаслідок ДТП скло.

Під час спілкування з правопорушником, інспектори виявили ознаки алкогольного сп'яніння та з'ясували, що автомобіль був викрадений, а у керманича відсутнє посвідчення водія. Чоловік пройшов огляд за допомогою приладу Драгер, результат — 0,39 проміле.

Патрульні склали на водія адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння), ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування ТЗ особою, яка не має права керування) КУпАП.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування