Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На фронті за добу відбулось 73 зіткнення, Росія 46 разів обстріляла з РСЗВ – Генштаб

Понеділок, 11 грудня 2023, 20:04
На фронті за добу відбулось 73 зіткнення, Росія 46 разів обстріляла з РСЗВ – Генштаб
Фото - Генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби на фронті відбулось 73 бойових зіткнення, ворог завдав 10 ракетних ударів та здійснив 46 обстрілів з РСЗВ.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу ЗСУ 11 грудня

Дослівно: "Протягом доби авіація сил оборони завдала 2 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Реклама:

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по двох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 1 складу боєприпасів, 1 пункту управління та 1 артилерійському засобу противника".

Деталі: На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 2 атаки ворога в районі Синьківки Харківської області.

На Лиманському напрямку сили оборони відбили 8 атак ворога в районах Спірного та Веселого Донецької області.

ВІДЕО ДНЯ

На Бахмутському напрямку силами оборони відбито 13 атак противника в районах Богданівки, Кліщіївки, Андріївки та Північного Донецької області.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 36 атак ворога в районах східніше Новобахмутівки, Авдіївки, південніше Сєверного, південніше Тоненького, Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар’їнки, Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області, де противник здійснив 12 безуспішних атак на позиції наших захисників.

На Шахтарському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Запорізькому напрямку сили оборони відбили 3 атаки противника в районах північніше Приютного та західніше Новопокровки Запорізької області.

Сили оборони України надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра у Херсонській області. Продовжують завдавати російським загарбникам вогневого ураження.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: