Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На фронті протягом доби 89 зіткнень, найбільше атак на Авдіївському напрямку – Генштаб

Середа, 13 грудня 2023, 19:53
На фронті протягом доби 89 зіткнень, найбільше атак на Авдіївському напрямку – Генштаб
Ілюстративне фото - Генштаб ЗСУ

Протягом доби станом на вечір 13 грудня на фронті відбулось 89 бойових зіткнень, на Авдіївському напрямку було 45 російських атак.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу ЗСУ 13 грудня

Дослівно: "Ворог завдав 10 ракетних та 4 авіаційних удари, здійснив 32 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах".

Реклама:

"Протягом доби авіація сил оборони завдала удару по 5 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ завдали ураження по пункту управління російських окупантів, 2 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника".

Деталі: На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 12 атак ворога в районі Синьківки, та ще 2 атаки в районі східніше Петропавлівки Харківської області.

ВІДЕО ДНЯ

На Лиманському напрямку підрозділи Сил оборони України відбили 2 атаки ворога в районах Серебрянського лісництва Луганської області та східніше Тернів Донецької області.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 6 атак противника в районах Іванівського та Андріївки Донецької області.  

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 25 атак ворога в районах східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, та ще 20 атак південніше Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Новомихайлівки та Красногорівки Донецької області, де противник здійснив 11 безуспішних атак на позиції наших захисників.

На Шахтарському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Запорізькому напрямку сили оборони відбили 6 атак противника в районах Роботиного та західніше Вербового Запорізької області.

Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження противнику.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: