Росіяни запускали ударні БпЛА, також була ракетна небезпека в кількох областях

Четвер, 14 грудня 2023, 00:05
Росіяни запускали ударні БпЛА, також була ракетна небезпека в кількох областях
Ілюстративне фото - Getty Images

Повітряні Сили ЗСУ ввечері 13 грудня попередили про ворожі ударні безпілотники з кількох напрямків, також повідомляють про ракетну небезпеку.

Джерело: Повітряні сили в Telegram, Суспільне

Дослівно: "Рух БпЛА типу "Shahed" із Запорізької у напрямку Дніпропетровської області".

Реклама:

Деталі: Пізніше також повідомили, що росіяни запустили ударні БпЛА з акваторії Чорного моря у напрямку Білгород-Дністровського району на Одещині.

Оновлено: Близько 8 вечора Повітряні сили повідомили про групу "Шахедів" у напрямку Одеси. Кореспонденти Суспільного пізніше повідомили про вибухи в Одесі. 

Також повітряну тривогу оголосили на Дніпропетровщині. 

ВІДЕО ДНЯ

Оновлено о 21:56: На Дніпропетровщині та Запоріжжі оголосили відбій повітряної тривоги. Натомість військові повідомили, що у Миколаївській та Херсонській областях з'явилась загроза застосування ворожих ударних БпЛА.

Оновлено о 22:18: Повітряні сили повідомили про рух БпЛА типу "Shahed" з акваторії Чорного моря у напрямку півдня Одещини.

Пізніше у Миколаївській та Херсонській областях повідомили про відбій загрози. На Одещині ворожі БпЛА рухаються у напрямку Ізмаїл, Рені.

Станом на 23:40 російська атака на південь України триває. Про ракетну небезпеку оголосили на Миколаївщині, Херсонщині, Черкащині, Вінниччині та Кіровоградщині. Ударні БпЛА рухаються у напрямку Ізмаїл, Рені. 

Також тривогу оголосили на Хмельниччині.

Оновлено о 00:05: Дослівно ПС: "Загроза ударних БпЛА для півдня Одещини!"

Деталі: Разом з тим після опівночі повітряну тривогу скасували в Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Хмельницькій областях.

Оновлено: О 2:37 Повітряні сили повідомили про відбій загрози, на Одещині скасували повітряну тривогу.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: