Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіян на Куп’янському напрямку косить "мишача лихоманка" − ГУР

Вівторок, 19 грудня 2023, 12:26
Росіян на Куп’янському напрямку косить мишача лихоманка − ГУР
Фото ілюстративне з pixabay.com

На Куп’янському напрямку фронту у багатьох підрозділах росіян фіксують спалах так званої "мишачої лихоманки", серед окупантів зростає невдоволення через неналежне забезпечення зимовими речами і відсутність меддопомоги.

Джерело: Головне управління розвідки Міноборони у Telegram

Деталі: За даними розвідки, "мишача лихоманка" має вірусний характер та передається до людини від гризунів – через прямий контакт зі збудником, внаслідок вдихання пилу мишачих екскрементів чи потрапляння їх у продукти харчування, які вживає людина.

Реклама:

Дослівно ГУР: "Симптоми мишачої лихоманки включають сильний головний біль, зростання температури тіла до 40 градусів, висипи та почервоніння, зниження тиску, крововиливи в очах, нудоту, блювання по декілька разів на день.

Оскільки хвороба вражає нирки, заражений мишачою лихоманкою відчуває інтенсивний біль в попереку та має серйозні труднощі із сечовипусканням".

Деталі: За даними розвідки, скарги на лихоманку від особового складу командування російської армії проігнорувало, розцінивши їх як черговий прояв ухилення від участі в бойових діях.

"У підсумку − "мишача лихоманка" значно знизила боєздатність російських "щурів"", − підсумували у ГУР.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: