Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через снігопади в Польщі "Укрзалізниця" йде назустріч пасажирам вечірніх рейсів

Субота, 2 грудня 2023, 23:25

Через снігопади в Польщі у суботу ввечері поїзди "Укрзалізниці" Перемишль – Одеса та Перемишль – Київ чекатимуть додаткову годину в Перемишлі, також пасажири з квитками на ці поїзди зможуть сісти на ранкові рейси.

Джерело: Укрзалізниця

Дослівно: "Продовжуємо долати снігові перешкоди та підставляємо плече колегам у Польщі: через масові затримки, спричинені негодою в одразу кількох польських воєводствах, наші поїзди №36 Перемишль — Одеса та №54 Перемишль — Київ чекатимуть додаткову годину в Перемишлі.

Реклама:

Усіх пасажирів, що навіть з урахуванням додаткового часу на пересадку не встигнуть на свій український поїзд, ми приймемо на ранковому рейсі за тими ж квитками".

Деталі: Як повідомили в "Укрзалізниці", поїзд №119/120 Хелм — Київ наразі прямує до Києва із запізненням +1:37.

"Оскільки прибуття очікується напередодні комендантської години, його вже готові зустрічати наші вокзальні стюарди та надані містом автобуси для розвозки пасажирів у супроводі патрульних авто", - йдеться в повідомленні.

ВІДЕО ДНЯ

У цілому з-поміж 84 поїздів "Укрзалізниці" тільки 3 наразі рухаються із затримкою понад 1 годину, ситуація контрольована, додали в компанії.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: