Глава СБУ: Ми жалимо ворога голкою прямо в серце

Четвер, 21 грудня 2023, 11:41
Глава СБУ: Ми жалимо ворога голкою прямо в серце
Василь Малюк. фото СБУ

Служба безпеки України посилює роботу в тилу ворога, щоб перенести війну якомога ближче до Кремля, серед пріоритетних цілей – військові кораблі РФ, військові бази, логістичні коридори поставок зброї тощо.

Джерело: голова СБУ Василь Малюк в інтерв'ю Politico, цитує пресслужба відомства

Пряма мова: "СБУ завдає цілеспрямовані точкові удари. Ми жалимо ворога голкою прямо в серце. Кожна наша спецоперація переслідує конкретну ціль і дає свій результат. Усе це в комплексі ускладнює можливості рф для ведення війни в Україні і наближає нашу Перемогу".

Реклама:

Деталі: За словами Малюка, зараз спецслужба працює над тим, щоб відтіснити Чорноморський флот РФ із Криму. СБУ робить це з допомогою морських дронів Sea baby, які свого часу вразили Кримський міст, а також низку російський військових кораблів.

За словами Малюка, СБУ ретельно обирає цілі перед тим, як завдати удару. У першу чергу працює по військових об’єктах або тих, які противник використовує для виконання своїх бойових завдань та матеріально-технічного забезпечення армії. При цьому українська спецслужба діє згідно з нормами міжнародного права.

Більшість своїх операцій СБУ проводить на території України — на Донбасі, в Криму та Чорному морі. "Це наша земля, і ми будемо використовувати всі можливі методи, щоб звільнити її від окупантів", – наголосив голова СБУ.

ВІДЕО ДНЯ

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: