10 "волонтерів" отримали дозвіл на виїзд за кордон і не повернулися – Херсонська ОВА

Субота, 23 грудня 2023, 18:12
10 волонтерів отримали дозвіл на виїзд за кордон і не повернулися – Херсонська ОВА
ілюстративне фото ДПСУ

Начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін видав дозволи на виїзд за кордон через систему "Шлях" для 10 представників волонтерських організацій "Єдина Україна" та "Аджалик", однак ті не повернулися в Україну.

Джерело: Прокудін у відеозверненні в Telegram

Пряма мова: "На превеликий жаль, не всі, хто називає себе благодійниками, такими є насправді. Деколи за словом "допомога" приховують свої корисливі цілі.

Реклама:

Мною були видані розпорядження про дозвіл на перетин кордону для представників організацій "Єдина Україна" та "Аджалик". Вони виїхали за межі країни і привезли обіцяну гуманітарну допомогу, зробили фото, відзвітували. Однак після цього вдруге вирішили виїхати і не повернулися назад в Україну.

Мова йде про 10 осіб. Нині розпорядження про їх виїзд скасовані. Також звернувся до правоохоронних органів з проханням перевірити факт незаконного перетину державного кодону. Співпрацюємо, аби притягнути їх до відповідальності. Ці недоорганізації більше не отримають погодження на виїзд за кордон".

Що передувало: Ведучий "24 каналу" Олексій Печій отримав акредитацію на саміт ЄС, який проходив з 14 по 15 грудня, і вирішив не повертатися в Україну.

ВІДЕО ДНЯ

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: