Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НБА з'явився третій українець: Скапінцев уклав контракт

Субота, 23 грудня 2023, 18:30
У НБА з'явився третій українець: Скапінцев уклав контракт
Дмитро Скапінцев, фото: mavpabasket.com

Клуб Національної баскетбольної асоціації "Нью-Йорк Нікс" оголосив про укладання двостороннього контракту з українським центровим Дмитром Скапінцевим.

Джерело: Суспільне спорт із посиланням на сторінки франшизи у соцмережах

Деталі: Скапінцев розпочав виступи у США восени 2022 року. Українець підписав контракт з клубом "Вестчестер Нікс", що підпорядковується "Нью-Йорку" та виступає в G-Лізі (раніше — Лізі розвитку НБА).

Реклама:

Протягом свого другого сезону в G-Лізі центровий в середньому приносить "Вестчестеру" 5.9 очка за 18.6 хвилини на майданчику, додаючи 4.3 підбирання.

Двосторонній контракт із "Нью-Йорком" дозволяє Скапінцеву виступати за головну команду в матчах НБА. Угода цього формату передбачає, що баскетболіст поєднуватиме виступи у складі основного клубу та його представника в G-Лізі.

У разі свого дебюту за "Нью-Йорк Нікс" 25-річний Скапінцев стане третім активним українським баскетболістом в НБА. Повноцінні контракти з "Бостоном" та "Сакраменто" мають Святослав Михайлюк та Олексій Лень відповідно.

ВІДЕО ДНЯ

Наступний матч "Нікс" у регулярному чемпіонаті НБА припадає на суботу, 23 грудня. На своєму майданчику "Нью-Йорк" прийматиме другу топкоманду Східної конференції "Мілвокі Бакс" (початок — о 19:30 за київським часом).

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: