Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В.о. міністра: Випадок із ведучим "24 каналу" Печієм не має кидати тінь на інших журналістів

Субота, 23 грудня 2023, 21:24
В.о. міністра: Випадок із ведучим 24 каналу Печієм не має кидати тінь на інших журналістів
Олексій Печій, колаж 24 каналу

В.о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв переконаний, що випадок із ведучим "24 каналу" Олексієм Печієм, який виїхав на саміт Євроради і не повернувся в Україну, не має кидати тінь на інших українських журналістів.

Джерело: Карандєєв у Facebook

Дослівно: "Випадок з журналістом 24 каналу – поодинокий. Кожен, хто виїжджає на реалізацію того чи іншого завдання за кордон, подає великий пакет документів. Також підписує заяву із зобов‘язанням повернутись в Україну по завершенню, і повертається.

Реклама:

Олексій Печій теж підписував таку заяву, його дії є не лише неправомірними, але і характеризують його як людину та громадянина.

Цей випадок жодним чином не має кидати тінь на інших українських журналістів, які щоденно працюють для привернення уваги світової спільноти до війни в Україні. Ми пишаємося тими людьми, які втримують Україну на світовому порядку денному".

Деталі: Карандєєв також опублікував звернення Печія до нього із проханням посприяти у перетині кордону для участі в саміті Європейської Ради 14-15 грудня. Журналіст зобов’язувався повернутися в Україну не пізніше 22 грудня 2023 року.

ВІДЕО ДНЯ
 

Що передувало: Ведучий "24 каналу" Олексій Печій отримав акредитацію на саміт Європейської Ради, який проходив з 14 по 15 грудня, і вирішив не повертатися в Україну.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: