Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уламки збитого "Шахеда" пошкодили припортову інфраструктуру в Одесі і склади на Херсонщині

Понеділок, 25 грудня 2023, 09:00
Уламки збитого Шахеда пошкодили припортову інфраструктуру в Одесі і склади на Херсонщині
Фото ілюстративне з Telegram ДСНС

У результаті падіння уламків збитих "Шахедів" є пошкодження припортової інфраструктури в місті Одеса, кількох приміщень у Роздільнянському районі Одеської області, складів у Херсонській області та кількох приміщень на Дніпропетровщині. 

Джерело: Сили оборони Півдня у Telegram, голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram

Дослівно Сили оборони Півдня: "Уламками збитого БпЛА спричинено пошкодження технічних приміщень у припортовій інфраструктурі Одеси, а в Роздільнянському районі також уламками під час збиття пошкоджено недіючу адмінбудівлю та складське приміщення законсервованого об’єкту, пожежу оперативно ліквідовано".

Реклама:

Деталі: У Бериславському районі Херсонської області пошкоджені складські приміщення − там спалахнула пожежа. Вогонь вже загасили.

Постраждалих немає.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, у Павлоградському районі уламки ворожого дрона пошкодили господарське приміщення та навантажувач зерна.

ВІДЕО ДНЯ

У Дніпровському районі залишки ворожого залізяччя впали на територію непрацюючого підприємства − зайнялася одноповерхова будівля. Пожежу рятувальники приборкали. Люди не постраждали.  

Передісторія: 

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...