У Росії підтвердили, що ЗСУ з літаків підбили корабель "Новочеркаськ" у Феодосії

Вівторок, 26 грудня 2023, 09:09
У Росії підтвердили, що ЗСУ з літаків підбили корабель Новочеркаськ у Феодосії
У порту Феодосії підірвано російський корабель "Новочеркаськ"

Міністерство оборони Росії підтвердило, що в ніч на 26 грудня Збройні сили України ракетами, випущеними з літаків Су-24, вразили великий десантний корабель "Новочеркаськ" в окупованій Феодосії (Крим).

Джерело: РИА Новости з посиланням на Міністерство оборони РФ і так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов

Деталі: Міноборони Росії повідомило, що великий десантний корабель "Новочеркаськ" зазнав пошкоджень у Феодосії цієї ночі "під час відбиття удару ЗСУ із застосуванням авіаційних керованих ракет". 

Реклама:

За твердженням російського Міноборони, "під час протиповітряного бою засобами ППО знищено два українських Су-24, які здійснювали пуск ракет". У Повітряних силах ЗСУ це спростували

Зі свого боку, маріонетка Кремля Аксьонов заявив, що внаслідок атаки у Феодосії загинула одна людина, двох поранено.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, пошкоджень зазнали шість будівель – переважно вибито вікна. 

"Шістьох людей евакуйовано в пункти тимчасового розміщення, решта мешканців розмістилися в рідних і знайомих. Транспортна інфраструктура працює в штатному режимі, обмежень щодо пасажирських перевезень немає", – запевнив Аксьонов.

Уночі Аксьонов повідомляв про атаку в районі Феодосії, детонацію і пожежу. Він анонсував, що жителі кількох будинків будуть відселені.

Повітряні сили Збройних сил України повідомляли, що близько 02:30 вівторка 26 грудня українська тактична авіація атакувала крилатими ракетами ВДК Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ" у районі Феодосії.

Цьому передувало: Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук заявив, що українські захисники підірвали в окупованій Феодосії російський великий десантний корабель "Новочеркаськ".

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: